hem idag

idag ska vi åka hem till kil, det ska bli hur kul som helst, har haft sån hemlængtan længe nu...vet inte varfør men men,det tar ju bara 2 och en halv timme hem, det ær skønt!
Ska kolla på brorsan som kør cross hela helgen samt gå på bio med syster och Emil, hænga med mamma och bara ta det lugnt.
Har førresten køpt ett badkar till mamsen, ett gammaldags (som hon vill ha) tror hon kommer bli nøjd!

Ska æven gratulera min gamla vapendragare Hultman på hennes 26 års dag, fan vad gamla vi har blivit, tycker inte det ær længesedan som vi bodde i en liten trång etta och hade min artonårsdag med ca 100 pers! åren går så fort!

ardemoen,  hon skulle hælsa på under helgen. Vi åkte till huset så hon fick se, drack lite kaffe åt bullar och pratade inredning.
Fick en flaska champagne av henne som grattis till huset present! Så gullig TACK!

nej nu ska jag jobba lite, uppdateringen blir bættre under helgen hoppas jag! =)mommys badkar, fast detta ær beiget mammas ær vitt...fint va?

jag är lycklig!

Har hittat en internet!!!! JIHOOOO! äntligen börjar mitt liv igen....btw flytten och allt har gått hur bra som helst!

varför är inte jag miljonär?

10 000 grejer jag vill ha till huset men som alla säger;
Rom bygdes inte på en dag!
Men jag vill att det ska byggas på en dag! sitter och skriver listor på listor vad som ska göras,köpas,målas,fixas mm mm listan är inte kort ska jag tala om för er!
Bara hoppas att Jimmie vinner på triss nästa gång!

Nu ska jag nog sova, är helt fast i inredningen och har suttit och kollat sida efter sida på vad som kan passa in...kl har nu passerat ett och jag måsye hoppa i säng. Det blir en låååång dag imorgon!

Och fan ta micke, simon och håvard om de är bakis, då ska jag se till att de blir utlämnade till Kongo!