HULTMAN,STAN & SMINK

Var som sagt förbi hos Therese en sväng hon skrev ut ett mönster till mig och gav mig massa tips och trix i hur jag skulle sy (ska ge mig på att sy en klänning) funderar på att låta henne fixa allt istället smidigare så.... Gå in på hennes syblogg där kan ni hitta massa nyttigheter om ni nu tänkt börja sy själva, den hittar ni här.

Sötnosen Elias

Gam Agnes

lilla Ziri

Hultmans stolthetSen var jag och Nicole iväg till stan bytte några linnen till mamma, kollade av Karlstad och åt mackor på subban, very good!

Nickan på subban

Väl hemma sminkade jag Nicole kolsvart,åt plättar och kollade tv. Nu blir det snart sängen föratt orka med morgondagens mamma lunch (hon är ganska påfrestande=)), andra sis Bea  och spontanplåtning med bästa Jessica wiii!
Sen bär det hem till Norge och min ÄLSKLING!!!!


Nicole innan

Nicole efter,( med sminkkappan och allt)


over and out!

TANDLÄKAREN CHECK!

Världens bästa tandläkare har jag varit hos idag, tack Jan!, (inte för att jag tror han läser min blogg men ändå) allt gick smidigt, snabbt och framförallt SMÄRTFRITT!

Ingen är mer nöjd än jag!


Läxa: aldrig mer gå till en norsk tandläkare


Nu ska jag köra brorsan till tandläkaren sen ska jag ta mig en köpp hos Hultman.


KIL DÅ

Har det varit polisens dag idag eller vad? mötte 7 polisbilar i Sverige och två i Norge........ nej just det, det är ju bara fint väder ute....


Idag har vi kollat brollans crosslektion på nya banan, mamma har lagat tacopaj till mig, Bea har vart här och just nu ska jag krypa till kojs med Nicole, mysigt är det!

Har äntligen köpt STYLEBY också, riktigt bra var den!

Sen of course har vi dragit raggarrundan i kil (mamma körde 4  varv i rondellen så att jag verkligen skulle få den rätta känslan)  har mött en gammal merca med avsågat tak och en knallgul epa, nu vet man att man är i Kil!


broscccchan in action

minsta sis

mami!


Imorgon blir det tandläkaren sen ska jag och nickan försöka hitta nåt snyggt tyg som vi kan knåpa ihop något kul av!


Natti!