SPARA VS SLÖSA!

Superkap enligt mig, hittade EXAKTA kopior på Isabel Marants wedge sneakers på ebay för YNKA 80 kronor! man tror inte att det är sant, sen kommer det ju antagligen skilja mycket i kvalitén men skitsamma, KÖP!

Liknande inlägg

Neli:

Åååh jag längtar som en tooook efter mina heels!!! tack gorgeous att du sa vilket nagellack det var hihi. Var supersnyggt! måste spana in det haha :)

Jenny Harmati:

Haha. Man kan inte ha koll på allt. ; ) Nä, det var nå "carlings vimmelbilder" typ. Min kollega Rackarn "känner" henne (tror jag). Haha.

Oj... Här i Falun är det dött. Men Harry B James i Stockholm är lätt att fixa gig, även Anchor. I Karlstad är det väl Glada Ankan. Är inte så aktiv längre tyvärr.

Ingvild:

therese: Tusen takk!! Det betyr mye for meg med sånn fin kommentar :)

Du har rett, det er iblandt langt mellom de menneskene som man virkelig husker på og som får en stor verdi i livet sitt. Skal kjøpe en stor blomster til henne, men lurte på om jeg skulle vente til etter sensuren, så virker det ikke som stor smisking infor karaktersetting, haha! ;)

Gratulerer til deg meg gjennomført jobbkurs forresten. Tenk så mye du har fått til selv, med jobbkurs, makeupskole og innpass på dyrepleier utdanning og praksisplass fremover!! Kick ass :D

God Helg!! <3<3

NELI:

spana in zara NU!! dem verkar ha fått in klackarna igen i alla storlekar =) SKYNDA!

Cecilie:

Ebay = Therese forever<3 Hi, hi:-)

Kommentera inlägget här: