GULLE AGNES

Agnes hade köpt paket till Thelma idag, Thelma fattade ingenting hon trodde ju Agnes hatade henne. Hon blev väldans glad och tackar så hemskt mycket!
<3
 
 
Filmen är sjukt lång och inte speciellt rolig för er som inte gillar hundar (hur man nu inte kan gilla hundar?)
 
Stoltaste frallan i stan!

PÄRLAN!

Nu äntligen har vi en båååååt! 
Jag är sjukt nöjd och har bjudit med hela Skellefteå på premiärturen, pärlan kommer antagligen sjunka då och jag kom på att det inte var så väldans smart.
 
Pärlan är en scorpion med massa sittplatser,sovplatser och det bästa av allt; STEREO! nu jäklar ska jag damma av mina gamla cd skivor med 90 tals tugg och " The best of Eddie Meduza"
Micke kommer kasta mig överbord innan jag ens har tryckt på play. Näe får nog va en röck´n röll båt faktiskt. Alla som åker med måste ha tatueringar, uppsprejat hår, dricka whiskey och röka crack. 
 

Insomnia

Gaaaaah jag kan inte sova!!! Nyss kollat "hypnotisören" sjukt bra (fast boken va som vanligt bättre) undrar om det finns nån film som är bättre än boken?
Tänkte jag skulle försöka sova efter filmen, dock är det ju så jävla ljust så det går ju inte. Ändå har jag täckt hela sovrumsfönstret med en fet svart filt! Inget hjälper. Sen blev jag sjukt hungrig också, så nu äter jag knäckemackor i sängen (får väl borsta över smulorna på Micke sen, han sover ju och märker nog inte om det blir lite knastrigt) ) och ser på världens sämsta film, boat trip.
Godnatt blöggen!