HALLOWEEN IS COMING

Igår anlände vi i Phoenix igen, bytte snabbt om till våra halloween kostymer och gick på ett äkta amerikanskt halloween party. 
De hade massa mat, drinkar, en egen öltapp, röda plastkoppar , band i trädgården, en gigantiskt pool plus att alla var utklädda. En riktigt rolig upplevelse för mig som bara sett detta på film annars! 
Fina va? 

Idag började vi dagen med en powerwalk i typ 40 grader sen har vi varit och tittat på hundar och katter for adoption. 
Ganska dumma eftersom vi kan ju inte ta med oss dom hem ändå men det va kul att se. ( eller ja mest sorgligt men de får det ju antagligen bättre iaf)

Imorgon drar vi till Los Angeles (igen) ska bli sjukt kul! LA är ju verkligen min topp 1 favvostad! 


Tilde :

Åh, vilken drömdemester ni verkar ha. Hur länge har ni varit iväg. Hur har er tripp varit. Vilka städer har ni besökt och hur länge. Ca-pris på flyg och boende
:)

Svar: hej! och förlåt för sent svar! ja detta var verkligen en drömsemester! =) vi var borta i 5 veckor vi besökte LA, phoenix, vegas och Miami flyget till la ligger på ca 4000-5000 beronde lite på tur och retur boendet var ju lite olika man kan ju komma undan mycket billigare än vad vi gjorde men vi kände att vi ville lägga lite pengar på det så det gick ju några tusenlappar. Jag kan gärna maila dig om du vill veta mera! =) kram Therese
theresethunell

Kommentera inlägget här: