GRABBARNA GRUS

Nä ingen barskola här dock följer jag ju "cirkus Magaluff" slaviskt och blir ju liiiite sugen på att anmäla mig och säsonga i några månader 😉 40 års krisen närmar sig.

Nä men jag ville mest säga att grabbarna i " The Cruel Intentions" ska headlina Rockmantic en festival i England samt spela med Backyard Babies och Art Nation på Falkenbergs Rockfest! 
Det blir kul! 


Boka biljetter och häng med! 

Haaaaaj

PLÅGAD

Coachella is coming up. Jag har lust att ta bort och blocka alla som ska dit, samtidigt som jag vill gå under jorden och försvinna dessa dagar.
Jag är så SJUKT avundsjuk på alla som ska dit så jag vill helst grina. Inte nog med att det är min dröm eller att jag missade det med två ynka dagar förra året ( bättre planering jo tack) 
Guns n fucking Roses ska ju spela!!! 
Nä jag sitter hellre hemma på min bäddsoffa (som dessutom stinker svett, ja alltså inte bäddsoffan utan sängkläderna för vi har ingen tvättmaskin)... i min lägenhet utan möbler och äter korv med bröd.
#livet 
 
Bild tagen i Palm springs, bara 4 månader innan jag egentligen skulle varit där
 
Ok nu ska jag sluta grina, jag åt ju faktiskt tacos idag.
 


FÖDELSEDAGSKALAS & SÖNDAGSTUR!

Igår firade vi Pöscha Persson som blev ett år äldre!
Vi käkade mat på Aker Brygge och sen drog vi hem till Pöscha och Danne som hade dukat upp med en buffé av bål, snacks, godis, grönsaker dipp ja allt. Jag åt så jäkla mycket så jag kunde knappt andas så gott och så kul! Jag och Jimmy vinkade adjö till gänget då de skulle äntra utelivet. Jimmy skulle jobba och jag va snäll och följde med han hem istället för att röja ute.
Sjukt skönt idag kan jag säga! 
Jag har plöjt genom reality serier som jag inte sett på 100 år och tryckt godis! 
När Jimmy kom hem gick vi ut på en två timmars promenad runt Oslo. Så skönt, typ 15 grader och strålande sol! 
Min outfit för kvällen, äntligen fick jag använda min Alexander Wang klänning! Älskar den!
Maria på mitt jobb har gjort mona flätor hon är sååå duktig! Älskade dom så mycket så ag sov i dom och hade frippan idag med, dock inte lika fin ;)
Älskling ❤️
Jag och nalle 💗
Gänget, som tagna ur "I en annan del av Köping"
På promenad idag! 
 
Taggar för jobb imorgon, men nu ska vi kolla film och bara mysa! 
 

Sen kanske ni är en del som undrar hur det gått för oss med bostad? är vi hemlösa? sover vi på hotell? eller kanske i en pappkartong?
 
Och jag kan gladeligen berätta för er att vi har fått en alldeles fantastisk lägga! som är superduper fin och jag är sååååå glad! jag är så glad för alla som hjälpt oss med allt och som ställt upp!
Det är tur man har fantastiska vänner och fantastisk familj!
 
 
Just nu känner jag mig dock som en luffare eftersom våra möbler är kvar i Falkenberg och det enda vi just nu äger är en bäddsoffa, 4 muggar och 68 par skor.
Jag LÄÄÄÄÄÄNGTAR tills jag får upp alla mina grejer och jag kan starta med all inredning!
 


 VÅR LÄGGA!