NAILED IT!

Övertaggad och såååå himla glad!
Efter ett X antal intervjuer och en provsminkning har jag nailat ett kanonjobb på Steen og Strøm i Oslo som counter manager och makeup artist för BOBBI BROWN! 
HAPPY HAPPY HAPPY!
Gjorde min första dag igår som innebar ett möte på huvudkontoret i Köpenhamn, allt var så kul, alla var så gulliga  och jag ville ju bara börja jobba!
 


Detta innebär såklart en flytt och en hel del runtomkring. Flyttandet till ett self storage ( tills vi hittar en egen lägga i Oslo)  började idag. Jag och Jimmy, aka Hulken och Batman bar så svetten sprutade. Vi lyckades ta den 150 kg tunga soffan och de 234 kartongerna helt själva. Men snälla ni, påminn mig om att anlita flyttgubbar nästa gång! 
Jag har antagligen aldrig svurit så mycket hela mitt liv och helst ville jag bara lägga mig ner och gråta ( så så mycket Hulken är jag nog inte)  
Belönade oss själva med en pizza och imorrn har vi ju bara hälften av alla möbler/grejer kvar yääy!


 

MUSIKVIDEO,BEHIND THE SCENES OCH SKADAD KATT....

Vi intog Oslo under helgen, grabbarna skulle spela in en ny musikvideo, jag och Emma.Maja skulle "assistera" typ bära grejer och dricka baileys. Kan vänja mig vid att vara assistent faktiskt. Vi började på Oslos gator tidigt på morgonen (svinkallt ja) sen förflyttade vi oss till Spydeberg.
Eiliv (trummisen) hade fixat den coolaste locationen i ett gammalt vattenkraftverk. Där hängde vi i flera timmar, 
 
Litet behind the scenes klipp från dagen;    
 
 
Alla var heeelt slut när vi kom hem runt 21 tiden. Kvällen slutade med pizza och sen somnade vi alla i soffan. Jökligt skönt söndag morgon att vara pigg iaf.
 
På vägen hem från Oslo fick vi inte så trevliga nyheter. Grannar hade sett Frank halta runt helt ruffsig och såg inte alls ut att vara kry. Tror aldrig Jimmy kört hem så fort. Wanja hade gått och hämtat honom hos en snäll granne som tagit in honom och plockat bort kvistar och känt igenom honom så han inte brutit något.
Man önskar ju att djur kunde prata så man vet vad sm kan ha hänt honom......han kan ha hamnat i bråk, trillat ner någonstans, blivit överkörd eller i värsta fall att någon varit dum mot honom. 
Men han var sjukt glad när vi kom hem och han är mycket piggare idag, haltar lite grann men inte alls som igår.
 
Lilla grisen

RÄDDAREN I NÖDEN

Vaknade med träningsvärk, kändes gött.
Körde mitt 2:a yoga pass i min 30 dagars yoga challenge. kände mig som en elefant. 
 
Lagade linssoppa och har tänkt leva på den i några dagar, den såg ut som bebisbajs och smakade inte så mycket bättre heller (antar jag) Tuggade på mina torra chiafrön och gav sedan upp för dagen; letade frenetiskt i skåpen efter ingredienser så jag kunde baka nåt gott; kärleksmums, morotskaka, macrons eller nåt som kunde fylla mitt sötsug. 
Gick ju inte speciellt bra då jag inte hade något strösocker. Grunden i alla bakverk.
Rotade runt och tänkte att nåt jävla godis måste jag ju ha gömt någonstans.
Efter 45 minuters letande (sedär, där har jag ÄNNU ett träningspass) låg den där framför ögonen och glimmade;
En aftereight choklad från i julas!
Jag njööööt för fullt medans jag ivrigt tuggade i mig den något dammiga cholkadrutan. 
 
Godaste choklad jag ätit.