TANKAR, ÅNGEST,GLÄDJE,STRESS, SKVALLER OCH VÄNNER COMEBACK!

Min hjärna går på högvarv och just nu är det sjukt mycket som händer, ja kanske inte JUST NU (sitter fortfarande i morgonrocken och har ännu inte borstat tänderna) men det som komma skall.
En helomvändning som kommer bli så jäkla kul, spännande, bra, ångestframkallande, stressigt, underbart men framförallt en BIG jäkla utmaning. 
 
TANKAR JUST NU;
  • En vinnare i Los Angeles vann 1,5 miljarder dollar på powerball för någon dag sedan. Jag hoppas verkligen det var någon som behövde de pengarna. Varför kan inte bara de megarika dela med sig och ge av sina förmögenheter till de som behöver det? Hur svårt kan det va? Om jag hade varit multimiljardär så LOVAR jag att var och en i hela Sverige, (ja helst hela världen men då måste jag ju vara EXTREEEMT RIK) alltså 9 miljoner invånare hade fått en miljon var. Tänk vilken lycka, och tänk hur samhället skulle kunna se ut!
  • Tv;serien VÄNNER gör en comeback! jag är sjukt glad, älskar vänner! Även Huset Fullt kommer ju tillbaka snart. Känns som detta är året allt kommer tillbaka från då man var liten. 
  • Jag har börjat missbruka twitter, så mycket så självaste Halle Berry började följa mig igår. Kul tyckte jag gick in och kollade och insåg att det inte alls var hon. Varför skulle hon följa mig liksom? Men tv4 gillade min tweet igår iallafall. Coolt va? 
  • Kim Kardashians makeup artist Mario Dedivanovic kommer till Oslo för att hålla kurs 12 mars, biljetten för att se han; 5600;- som fått ju! eh....
  • Vad ska jag äta idag? 
 
 
HAAAAAAJ!
 
 
 
 
 
Frida:

Håller med dig om det där med dessa enorma vinstsummor, det är sjukt!
Om jag vann pengar skulle jag donera mycket till olika djurrättsorganisationer :)

Svar: Ja men verkligen jag med, förstår inte hur folk kan vara så själviska :)
theresethunell

Kommentera inlägget här: