VACAY!

I fredags morse lämnade jag,Jimmy, Pörscha och Danne norsk mark och landade några timmar senare på soliga Lanzarote!

Jimmy hade antagligen kollat på Rysslands väderapp och informerat mig 2 månader innan att det kommer bara va 16 grader och moln. Så jag hade ju förberett mig på att hitta närmsta solarium och spendera min semester där. Så blev inte fallet och i skrivande stund steker jag vid poolen i 28 graders hetta. Helt ok faktiskt!
Hotellet överträffade nog allas förväntningar med både helt fantastiska rum och mat som är från alla världens hörn! Det trodde man ju inte om ett all-inclusive hotell...
Vi har även hunnit dricka litervis sangria, dansat disco, klappat massa katter, badat i havet, väntat i evigheter på livsnjutaren Danne, solat, bränt oss, sett shower, druckit mer sangria och ikväll ska vi hyra cyklar och cykla runt på ön!
Precis som en riktig charter ska vara alltså! 

Kan ju tro att detta är långfredag

Lääääängsta dagen sen -56 tror jag!

 Vi har packat, städat, lagat mat 4 gånger (typ) jag har även skrubbat mig, rakat mig, hårinpackat mig och gjort mig utomlands fin! Men dagen har bara krupit fram, men det är väl så när man längtar efter något. Imorgon börjar semestern for real och vi styr kosan mot Lanza!  
Jag, Jimmy, Pörscha och Danne resan kommer ju inte bli annat än episk!

Flyt, flyt, flyt.... oflyt

Igår va det min turdag; jag va så jäkla glad för jobbet gick bra, mina hörlurar som jag tappat på gymmet kom tillrätta, tränade 2 timmars pass som gick fantastiskt,och jag  fick tillbaka på skatten! 

Ja ni hör ju vilken amazing dag! 

Men som min kille lärt mig på senare år; för att man ska uppleva lyckorus måste man även ligga på botten! 
( Han är smart asså 😏) 

Så idag när jag glatt skuttade upp och ner på min step bräda på mitt träningspass.
BOOM! Helt plötsligt ligger jag på golvet!
Min första reaktion var att börja gapflabba och undra vad fan jag höll på med! Reste mig snabbt upp och fortsatte hoppa. Det gick åt helvete kan jag säga och min fot ville inte va med längre. Som tur är va Pöscha Persson också på gymmet; hon styrde upp personal som kom med is och bandagerade mig samtidigt som hon plockade bort alla mina grejer och följde mig hem! Tack Perchi ❤ 

Så nu har jag fått stränga order av alla att vila, hålla foten högt och inte springa runt. 

Jag kollar mästerkock finalen och vräker i mig godis så mig går det ingen nöd på!