MUSIKVIDEO,BEHIND THE SCENES OCH SKADAD KATT....

Vi intog Oslo under helgen, grabbarna skulle spela in en ny musikvideo, jag och Emma.Maja skulle "assistera" typ bära grejer och dricka baileys. Kan vänja mig vid att vara assistent faktiskt. Vi började på Oslos gator tidigt på morgonen (svinkallt ja) sen förflyttade vi oss till Spydeberg.
Eiliv (trummisen) hade fixat den coolaste locationen i ett gammalt vattenkraftverk. Där hängde vi i flera timmar, 
 
Litet behind the scenes klipp från dagen;    
 
 
Alla var heeelt slut när vi kom hem runt 21 tiden. Kvällen slutade med pizza och sen somnade vi alla i soffan. Jökligt skönt söndag morgon att vara pigg iaf.
 
På vägen hem från Oslo fick vi inte så trevliga nyheter. Grannar hade sett Frank halta runt helt ruffsig och såg inte alls ut att vara kry. Tror aldrig Jimmy kört hem så fort. Wanja hade gått och hämtat honom hos en snäll granne som tagit in honom och plockat bort kvistar och känt igenom honom så han inte brutit något.
Man önskar ju att djur kunde prata så man vet vad sm kan ha hänt honom......han kan ha hamnat i bråk, trillat ner någonstans, blivit överkörd eller i värsta fall att någon varit dum mot honom. 
Men han var sjukt glad när vi kom hem och han är mycket piggare idag, haltar lite grann men inte alls som igår.
 
Lilla grisen
Sanna Andersson:

åå nej , det är ju det värsta som finns nä ens djur inte mår bra och man har inte en aning om vad det är som hänt. Hoppas verkligen att han repar sig <3

Svar: jag vet sååå hemskt, men han är mycket bättre nu iaf =) det känns skönt!
theresethunell

Kommentera inlägget här: